20 Aralık 2013 Cuma

Günahkarlar Turneye devam ediyor ! -3.kitap çıkıyor-



"Şehvetli çocuklar, sert müzik ve ateşli sevişmeler... Daha iyisi olabilir miydi?" 
Fresh Fiction


Bizce de olamazdı. Bas gitarın ateşli şövalyesi Jace Seymour, Günahkarlar Turnede Serisi'nin üçüncü kitabı "Ateşli Bilet"te sizleri bekliyor olacak! Olivia Cunning'in başyapıtı önümüzdeki hafta raflarda!


Ephesus, serideki kitapların orijinal kapakları ile çıkacağını belirtmişti, ancak bu kapak tam olarak orjinal kapakla aynı değil. görsel kısmı olarak konulmuş ancak yazı tipi bence çok kötü olmuş :( Keşke görsel yerine yazı tipi aynı olsaymış..

Orjinal Kapak :





3. kitap Ateşli Bilet'ten birkaç alıntı :)

Jace gülümsedi. “Genellikle bu bölüm kadınların bana hasta bir piç diye seslendikten sonra kıyafetlerini alıp, arkalarına bile bakmadan çırılçıplak bir şekilde odadan kaçtıkları yerdir.”

“Ben kaçmıyorum.”

* * * 

Çamaşır en sevdiği işlerden değildi ama grup arkadaşlarının kalanının aksine o bir pasaklı değildi. Ortama daha iyi uyum sağlamak için pismiş gibi rol yapıyordu. Bir de yemek ve temizlik yapamıyormuş gibi davranıyordu. Gruptakilerin hiçbiri bir kedisi olduğunu veya onunla gerçek bir insanmış gibi konuştuğunu bilmiyordu. Çocukların yanındayken kendini gizlemek konusunda çok dikkatli davranıyordu. Onların beklediği gibi birisi oluyordu, gerçekten olduğu kişi değil.

 * * * 

Çantasının derinlerinden en değerli şeyini çıkardı ve kitaplığının orta rafındaki ikili kaidenin üzerine yerleştirdi. Dudaklarında hafif bir gülümsemeyle parmaklarından birisini bagetin üzerinde gezdirdi. Bu bir parça ince tahta hayatını tamamen değiştirmişti ve dokuz yıl önce tamamen şans eseri olarak onu Jace’e veren adam, kendi kendini yok etme yolunda ilerleyen suiistimal ve ihmal edilmiş bir çocuğun üzerindeki etkisinden habersizdi. Eric Sticks’in onun hayatını kurtardığına dair Jace’in hiç şüphesi yoktu. Trey’in hayatını kurtardığından çok daha farklı bir şekilde ama sonuç önemsiz değildi. 


Alıntılar ve diğer şeyler için :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder